Ossin pesällä on tänään riittänyt kuhinaa, kun päivän aikana pesällä vieraili kolme eri naarasta. Aamulla ensimmäisenä Ossin vieraaksi saapui #3-pesältä Ahtin kumppani Helmi, joka sai Ossilta kalan jämät aamupalaksi. Helmi jäi pesälle viettämään päivää Ossin seurassa, ja puoli kahdentoista aikoihin pesälle tiensä löytänyt renkaaton naaras joutui nopeasti Helmin häätämäksi.

Iltapäivällä Ossi rahtasi pesälle suuren kokonaisen hauen, jonka Helmi riemuiten otti vastaan. Ossin yrityksistä huolimatta Helmi ei ollut halukas jakamaan saaliista pienintäkään suupalaa Ossille. Vietettyään pesän reunalla aikansa kalaa syöden, Helmi lopulta otti hauen mukaansa ja lähti paluumatkalle kohti kotipesäänsä.

Illansuussa Ossin seuraksi saapui naaras, jolla oli rengas vasemmassa jalassa. Rengas saatiin luettua ja rengastustietojen mukaan naaras oli rengastettu poikasena Hattulassa heinäkuussa 2016. Nuori naaras sai heti saavuttuaan Ossilta kalaa ja viihtyikin pesällä iltahämärään saakka.

Illalla Helmikin palasi omalle pesälleen hauen jämät yhä mukanaan. Jäämme jännittyneenä odottamaan mitä huominen tuo tullessaan. Lähteekö Helmi jälleen retkeilemään muille pesille? Palaako Alma Ossin seuraksi #1-pesälle?