Nyt on aika siirtyä tarkkailemaan Nupun ja Niilon pesän (#4) reunalle! Ensimmäistä munaa on haudottu siellä tänään 36 vuorokautta ja laskennallinen arvio sen kuoriutumisikkunalle on 3.6.-8.6.2022. Viime päivinä hautominen on muuttunut levottomammaksi, jolloin munia hytkytellään ja pyöritellään tiuhaan tahtiin. Tänään jo tarkkakorvaisimmat huomasivat poikasten ääntelyä munasta. Seuraajat käyttävät munista kuuluvista äänistä “klussutus”-termiä, mikäli seuraatte Youtube-keskustelua. Kaikkien kolmen munan pitäisi kuoriutua noin viikon sisällä. 

Muista, että Youtube-kanavaltamme löytyy yli 1500 videota videoarkistosta. Nupun ja Niilon #4-pesän tämän vuoden klippiarkisto löytyy tältä soittolistalta: 2022 – #4 – YouTube 

#4-pesän jälkeen ja rinnalla kuoriutumisvuorossa on sisarprojektin pesä Lounais-Suomessa. Jokaiselle kesäkuun viikolle on tiedossa uusia pallopäitä, mikäli haudonta sujuu onnistuneesti loppuun asti.